Blogi

Viikkokatsaus & Könttä mediassa

By 26 maaliskuun, 2017 No Comments

Takana keväinen viikko ja kesää kohti mennään.

Tiistaina osallistuin Keskustan puoluepäivään YLE Jyväskylän radiossa. Yhdessä Pauliina Maukonen-Kärkkäisen (Muurame) ja Satu Hovilan (Joutsa) kanssa vastasimme tunnin ajan toimittajien kysymyksiin. Valitettavasti ainakaan itse en ole kyennyt löytämään haastattelun tallennetta.

Niin ikään tiistaina osallistuin kuntavaalipaneeliin Ruusupuistossa, jonka olivat järjestäneet Jyväskylän Eurooppanuoret ja Jyväskylän YK-yhdistys. Kiitos järjestäjille!

Keskiviikkona ja torstaina oli työni kautta ”Presentation and Negotiation Skills” –kurssilla. Kurssi oli erittäin hyvä ja pienenä mainostuksena linkkaan veljesten Andy ja Steve kotisivun tähän.

Lauantaina kampanjoin Jyväskylän kauppatorilla ja kävelykadulla. Iltapäivästä kävin testaamassa kuntoani Jyväskylän Crossfit –salilla kohtuullisella menestyksellä. Ja huolimatta JYPin harmittavaa tappiota HPK:lle, täytyy sanoa, että nyt alkaa olla hallissa todenteolla tunnelmaa!

Sunnuntaina olin tavattavissa kirjamessuilla Keskustan ständillä ja loppupäivä menikin suunnitellessa ensi viikkoa. Mielipidekirjoitukseni Liikuntapaikat korjattava julkaistiin viikonpäätteeksi Keskisuomalaisessa, sen voit lukea klikkaamalla tätä.

Ensi viikolla keskiviikkona 29.3. alkaakin sitten jo ennakkoäänestys. Loppusuora on edessä ja täysillä tehdään töitä aina vaalipäivään saakka!

Leave a Reply