LAHJOITA!

Kampanjointi vaatii paitsi aikaa, myös rahaa. Pienikin könttäsumma auttaa matkalla eteenpäin.

MobilePay: 0405627598

Saaja: Tulevaisuuden puolesta ry.
Tilinumero: FI5452900220466724
Viestikenttään voit laittaa ”vaalit”. Noudatamme voimassaolevaa vaalirahoituslakia.

Sosiaalinen media on tätä päivää ja se on hyvä tapa levittää tietoa teemoistani ja kampanjastani. Ajatukseni esimerkiksi lähikoulujen ja päiväkotien puolustamisesta on helppo jakaa somessa. 50:llä eurolla saan mainontaa viikoksi.

Ulkomainonta on edullinen ja näkyvä tapa kertoa, mitä yhdessä Köntässä saavutetaan. Jyväskylän uusi työ ja kasvu syntyy vain yrittäjien ja yritysten investoinneilla. 100:lla eurolla saan yhden ulkomainoksen kuukaudeksi.

Lehtimainonta on kallista, mutta mainos huomataan helposti. Helpompi pysäköinti autoilijoille ja uusia lähiliikuntapaikkoja – hyvä näitä on myös mainostaa! Lehtiä luetaan – siksi niissä on myös näyttävä. 300:lla eurolla saan yhden pienen mainoksen sanomalehteen.

TULE MUKAAN!

Haluatko kuulla työstäni tai tulla mukaan tekemään muutosta? Olet lämpimästi tervetullut vaikuttamaan. Voit tehdä juuri sen verran kuin haluat tai kertoa vain ideasi. Täytä oheinen kaavake ja olet mukana!

TILAA UUTISKIRJEENI!

Tilaamalla uutiskirjeeni kuulet ajankohtaiset terveiset suoraan politiikan ytimestä. Viikottainen uutiskirjeeni on Vlog-muotoinen videotervehdys Noin viikon Könttä, jossa kerron minuutissa viikon kuulumiset. Pääset Youtube-tililleni klikkaamalla tätä linkkiä, josta löydät kaikki Youtube-videoni – kätevää!

  YHTEYSTIEDOT

  Joonas Könttä

  +358 9 43 23 067

  joonas.kontta@eduskunta.fi

  Laura Hämäläinen, avustaja

  +358 9 43 24 067

  laura.hamalainen@eduskunta.fi