Lahjoita

Kampanjointi vaatii paitsi aikaa, myös rahaa. Pienikin könttäsumma auttaa matkalla eteenpäin.

Sosiaalinen media on tätä päivää ja se on hyvä tapa levittää tietoa teemoistani ja kampanjastani. Ajatukseni esimerkiksi kiertotalouden ja hyvinvoinnin puolesta on helppo jakaa somessa. 50:llä eurolla saan mainontaa kahdeksi viikoksi.

Ulkomainonta on edullinen ja näkyvä tapa kertoa, mitä yhdessä Köntässä saavutetaan. Me tarvitsemme entistä elinvoimaisemman Keski-Suomen ja tulevaisuuteen katsovia päätöksiä. 100:lla eurolla saan yhden ulkomainoksen kuukaudeksi.

Lehtimainonta on kallista, mutta mainos noteerataan ja ilman niitä jää helposti paitsioon. Lehtiä luetaan – siksi niissä on myös mainostettava. 300:lla eurolla saan kaksi pientä mainosta sanomalehteen.

Saaja: Tulevaisuuden puolesta ry.
Tilinumero: FI5452900220466724
Viestikenttään voit laittaa “vaalit“. Noudatamme voimassaolevaa vaalirahoituslakia.

TULE MUKAAN!

Haluatko kuulla työstäni tai tulla mukaan tekemään muutosta? Olet lämpimästi tervetullut. Voit tehdä juuri sen verran kuin haluat. Täytä oheinen kaavake ja olet mukana!

TILAA KÖNTTÄ-MUKI!

Voit tukea kampanjaani ostamalla 20 euron könttäsummaisen Könttä-mukin. Voit tilata mukin itsellesi täyttämällä alla olevan lomakkeen ja kirjoittamalla viestikenttään toimitusosoitteen ja kappalemäärän. Laskutustiedot saat paluuviestinä.