Blogi

Valtamediat ennakoivat läpimenoani

By 1 huhtikuun, 2015 No Comments

Lehdistön vaalipiirikohtaisten ennakkoarvioiden mukaan Keskusta on saamassa neljännen paikan takaisin, jonka se menetti edellisissä eduskuntavaaleissa. Arvioita tehneet valtamediat ovat huomioineet myös nousujohteisen kampanjani Keski-Suomessa.

Helsingin sanomat uutisoi 31.3. Keski-Suomen mielenkiintoisesta vaaliasetelmasta. Hesari nostaa minut arviossaan läpimenijöiden joukkoon.

Helsingin sanomien mukaan kansanedustajien lisäksi europarlamentaarikon erityisavustaja Joonas Könttä taas saattaa vedota nuorempaan yliopistoväkeen.

Samankaltaiseen arvioon mahdollisuudestani olla listamme neljäs kansanedustaja päätyi myös Suomen toiseksi luetuin päivälehti Maaseudun tulevaisuus vaalipiirikohtaisessa artikkelissaan 16.3.

Asetelmat ovat siis suosiolliset ja mahdollisuudet läpimenoon ovat hyvät. Gallupit eivät kuitenkaan äänestä. Jatkan kampanjointia joka päivä ympäri Keski-Suomea ja ajankohtaisen kalenterini löydät kotisivujeni etusivulta.

Jos haluat ilmaista tukesi tai tulla mukaan tekemään Keski-Suomen Keskustan uutta kansanedustajaa, tutustu vaikuttamisen vaihtoehtoihin täällä.

Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä historiaa!

Leave a Reply