Blogi

Vaaliohjelmani Keski-Suomen selviytymissuunnitelma

By 15 maaliskuun, 2015 No Comments

Jyväskyläläinen Joonas Könttä (kesk.) on julkaissut vaaliohjelmansa. 12-sivuisessa vaaliohjelmassaan Keski-Suomen selviytymissuunnitelma Könttä kiteyttää yhdeksään kohtaan konkreettiset toimet, joilla Suomi ja Keski-Suomi selviytyy tulevina, haastavina vuosina.

– Suomi on kriisissä ja tarvitsemme päätöksiä. Tarvitaan selkeitä esityksiä ja vaihtoehtoja. Halusin kertoa avoimesti omia ajatuksiani ja esitellä konkretiaa äänestäjille, toteaa Könttä.

– Keski-Suomen edunvalvonta on epäonnistunut. Erityisesti hallituspuolueiden edustajat ovat onnistuneet heikosti maakuntamme puolustamisessa. Tähän tarvitaan muutos, Könttä painottaa.

Keski-Suomen selviytymissuunnitelma nojaa Köntän vaaliteemoihin: työhön, turvallisuuteen ja tulevaisuuteen. Nämä ovat myös keskeisimpiä kysymyksiä eduskunnan seuraavalla nelivuotiskaudella.

-Esitän yhdeksän toimenpidettä, joita mielestäni on vietävä eteenpäin seuraavalla eduskuntakaudella. Työnteon kannattavuuden lisääminen, Viron yritysveromallin käyttöönotto, biotalouden vauhdittaminen, arvonlisäverotuksen muuttaminen ja suomalainen reilunkaupanmalli ovat muutamia esimerkkejä, joilla parannamme koko maan ja kaikkien suomalaisten hyvinvointia Könttä linjaa.

-Esittelen vaaliohjelmani teemoja blogissani ja mielipidekirjoituksissa. Ei ole vain istuvien kansanedustajien oikeus esitellä näkemyksiään – se on meillä kaikilla ehdokkailla. On äänestäjien tehtävä punnita näiden vaihtoehtojen välillä.

Voit tutustua vaaliohjelmaan Keski-Suomen selviytymissuunnitelma klikkaamalla tätä linkkiä.

Leave a Reply