Blogi

Seuraava askel

By 1 toukokuun, 2023 No Comments

Elämässä asiat eivät aina mene niin kuin on suunnitellut ja toivonut. Uskon kuitenkin, että kaikella on tarkoituksensa.

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin.

Kirjoitin edellisessä blogissani kiitollisuudestani siitä suuresta luottamuksesta, jonka äänestäjät minulle eduskuntavaaleissa soivat. Kerroin myös, että jatkan vaikuttamistyötä Jyvässeudun ja maakunnan kasvun puolesta Jyväskylän kaupunginvaltuustossa ja Keski-Suomen hyvinvointialueen valtuustossa.

Koti säilyy Jyväskylässä ja sydän Keski-Suomessa.

Uutta kohti on kuitenkin mentävä. Kirjoitin tekeväni ratkaisun, jonka kautta voin parhaalla tavalla palvella isänmaata. Mielestäni hyvä ratkaisu on nyt syntynyt.

Olen aloittanut diplomaatin tehtävät Suomen ulkoministeriössä. Toukokuun perehdyn uuteen toimenkuvaan ja järjestelen käytännön asioita. Diplomaattikomennukseni on Suomen Moskovan suurlähetystössä kesäkuun alusta alkaen, mikäli asiat etenevät suunnitellusti.

On kunnia-asia palvella isänmaata diplomaattina. Erityisesti ulko- ja turvallisuuspolitiikan kysymykset ovat tänäpäivänä ajankohtaisempia kuin pitkiin aikoihin.

Ulkoministeriön tehtävänä on edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimia turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi.

Tämän tehtävän puolesta on etuoikeus työskennellä.