Blogi

Kiitos luottamuksesta

By 13 huhtikuun, 2023 No Comments

5006 kertaa kiitos. Olen suunnattoman kiitollinen saatuani niin monelta teistä luottamuksen osoituksen. Ainoan äänenne vaaleissa. Yli 1700:aa ääntä enemmän kuin neljä vuotta sitten. Yhdeksäs sija kymmenen kansanedustajan vaalipiirissä on suuri kunnianosoitus. Kiitos, että luotitte hoitaakseni Keski-Suomen ja isänmaan asioita. Kiitos myös upealle tukiryhmälleni, joka teki valtavasti töitä monen kuukauden ajan. Tästä kaikesta olen teille kiitollinen, vaikkei se tällä kertaa riittänytkään kansanedustajan tehtävään.

Luonnollisesti olen myös pettynyt, kun linjani turvallisuuden, työn ja yrittäjyyden, kotimaisen huoltovarmuuden, sekä hyvän terveydenhuollon puolesta ei saanut riittävästi tukea uudelleenvalintaan. Yhteisten asioiden hoitaminen on intohimoni. On ollut etuoikeus toimia Suomen kansanedustajana, vaikka ajat olivatkin vaikeat. Olen avannut vaalien jälkeisiä tunnelmia Ilta-Sanomien haastattelussa, enkä lähde niitä tässä toistamaan.

Olen ylpeä maamme liittymisestä Naton jäseneksi. Olen ylpeä siitä, että saimme Keski-Suomeen uusia koulutuspaikkoja, toistasataa puolustusteollista työpaikkaa, isoja liikenne- ja infrahankkeita ja panostuksia turvallisuuteen uusien poliisien ja sotilaiden myötä. Yhdessä muiden edustajien kanssa me nämä teimme, emme kukaan yksin. Politiikka on yhteistyötä, ei yksilölaji.

Jatkan vaikuttamistyötä Jyvässeudun ja maakunnan kasvun puolesta Jyväskylän kaupunginvaltuustossa ja Keski-Suomen hyvinvointialueen valtuustossa. En unohda luottamustanne ja tulen työskentelemään antamieni lupausten puolesta, vaikka se nyt vaikeampaa onkin ilman kansanedustajan valtakirjaa. Olen edelleen tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostiste ja sosiaalisen median kanavissa.

Tulevalle hallitukselle toivon onnea ja menestystä vaativaan tehtävään.

Teen parhaillaan ratkaisuja, joiden kautta voin palvella parhaalla tavalla isänmaata ja äänestäjiäni. Polku alkaa muotoutua ja reitti kirkastua. Kerron tästä myöhemmin, kun päätökset on tehty.

Tämä ei ole loppu. Eikä tämä ole edes lopun alku. Mutta tämä on, kenties, alun loppu.