Blogi

Viikkokatsaus & Könttä mediassa

By 26 helmikuun, 2017 No Comments

Tästä päivästä alkaen päivitän kuulumiseni lyhyesti joka sunnuntai vaalipäivään saakka blogimuodossa, jossa kerron kampanjakuulumisiani ja medianostoja kuluneelta viikolta.

Runsas viikko sitten aloitimme yhdessä tiimini kanssa kuvaamaan YLE:n vaalivideoita, joita pääset katsomaan heti kun vaalikone aukeaa yleisölle. Jos ei muuta niin hauskaa oli kuvailla hyvällä porukalla! Julkaisimme myös ”vaalivideon”, jota pääset katsomaan klikkaamalla tästä. Julkaisin myös kuntavaaliteemani, joihin voit tutustua täältä.

Keskisuomalaisen päätoimittajan huomioita voit käydä lukemassa tämän linkin takaa. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja mielipidetekstejäni kirjoitan Keskisuomalaiseen melko säännöllisesti ja nämä kirjoitukset julkaisen aina myös täällä kotisivuillani. Uusin kirjoitukseni koski uutta ulkokuntosalia.

Jyväskylän yliopiston Tiedonjyvä-nettilehti julkaisi alumnipalstalla tarinani koulunpenkiltä Brysseliin ja takaisin. Oli mukava muistella omaa urapolkua ja miettiä myös tulevaisuutta.

Eilen lauantaina tapasin pääministeri Juha Sipilän Jyväskylän kaupunginkirjastossa. Keskustelimme lyhyesti Jyväskylän kehittämisestä ja investointien tärkeydestä kaupunkimme kehittämiseksi.

Muutoin viikko on mennyt kuumeesta toipuessa ja urheilu on jäänyt koko viikolta nollaan. Toivottavasti ensi viikolla pääsen takaisin kuntosalille ja täysillä panostamaan myös kuntavaalikampanjaan.

Parhaiten kuulumisiani saa seurattua käyttämieni sosiaalisen median kanavista, joten laita seuraten niin ollaan yhteyksissä: Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat (joonaskontta), LinkedIn.

Ps. parin viikon takaisen radiohaastatteluni Radio Kompassissa pääset kuuntelemaan täällä.

Leave a Reply