Blogi

Viikkokatsaus & Könttä mediassa

By 19 maaliskuun, 2017 No Comments

Kevät on vihdoin saapunut ja aurinko saa ainakin allekirjoittaneen hymyilemään entistä enemmän. Varsinkin tänään sunnuntaina oli mitä mainioin ulkoilusää. Itse tykkään tällaisina päivinä kävellä kaupungilla, yleensä sataman suunnilla, napaten kahvin kioskista ja nauttien hienosta säästä!

Kampanjoinnin osalta viikko on sujunut mukavaan malliin. Maanantaina kirjoitin vielä blogin lukiokoulutuksesta, sen voit lukea täältä. Ulkomainokset ilmestyivät Jyväskylän keskustaan torstaina ja lauantaina kävelykadulla oli mukava jutella kaupunkilaisten kanssa. Hyviä ideoita kaupunkimme kehittämiseksi riittää ja kiinnostus kuntavaaleihin on nousussa. Annoin myös haastattelun Schildtin lukion oppilaille, joiden kanssa sain ottaa myös yhteiskuvan (yllä)!

Oli mukava huomata Keskisuomalaisen pääkirjoituksesta, kun päätoimittaja Mervola mainitsi minut osana mainiota keskustan ehdokasjoukkoamme. Läpimurtoa tässä yritetään, kuten pääkirjoituksessakin kirjoitettiin.

Sunnuntaina julkaistiin myös mielipidekirjoitukseni keskusta ja Lutakko yhteen. Kirjoituksessa vision tulevaisuuden Jyväskylää. Kuntavaaleissa ja kuntapolitiikassa tulee olla kyse meille kaikille tärkeistä arkisista asioista, mutta mielestäni on myös uskallettava visioida rohkeasti. Jyväskylän on kilpailtava elinvoimaisuudesta Tampereen, Kuopion ja Oulun kanssa. Tässä on meille sopiva verrokkiryhmä ja meillä on kaikki mahdollisuudet olla Suomen dynaamisimpia kaupunkeja!

Ensi viikon tiistaina osallistun YLE:n puoluepäivään. Olen YLE:n radio Jyväskylässä kello 11-12, joten laitahan taajuus kohdilleen. Tiistaina lienee myös näiden kuntavaalien ainoa paneelini, joten jos et ole vielä kuntavaalipaneelissa käynyt, niin tulehan Ruusupuistoon viideksi!

Mukavaa pian alkavaa viikkoa!

Leave a Reply