Blogi

Viikkokatsaus & Könttä mediassa

By 5 maaliskuun, 2017 No Comments

Tämä viikko tuntui kuluvan erittäin nopeasti. Edellisviikon sairastelu alkaa olla jo takanapäin ja olen päässyt melko hyvin jo urheilemaankin.

Tiistaina jätettiin kuntavaalien ehdokaslistat ja Jyväskylässä tilanne on mielenkiintoinen. Kaikki kolme suurta puoluetta ovat parin ehdokkaan sisällä toisistaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen ääni on todella tärkeä.

Keskisuomalainen julkaisi keskiviikkona kirjoitukseni ”Lukio-koulutus on korjattava”. Voit lukea kirjoitukseni kokonaan täältä.

Lauantaina kampanjoimme kävelykadulla isolla porukalla. Muuten oli mukavaa, mutta kylmyys pääsi yllättämään. Ei ole kuitenkaan syytä huolestua, kun konkari Mauri Pekkarinenkin kertoi minulle pukeneensa liian vähän lämmintä päälle. Sattuu sitä siis kokeneemmillekin.

Iltapäivästä kokoonnuimme vielä tiimin kanssa pohtimaan kampanjan askelkuvioita. Olen tavattoman iloinen kaikesta avusta ja tällaisella talkoo-meiningillä on mukava kampanjoida.

Sunnuntaina kuvasimme uutta vaalivideota kompassilla. Näet maistiaiset videosta klikkaamalla tätä ja ensi viikolla olisi tarkoitus julkaista jo osia videosta.

Tule mukaan kampanjaan, tehdään yhdessä Jyväskylästä Suomen paras kaupunki!

Leave a Reply