Blogi

Uusi luku

By 4 joulukuun, 2016 No Comments

Uudet haasteet odottavat. Ensimmäinen tammikuuta 2017 aloitan pääsihteerinä opetus- ja kulttuuriministeriössä, arviointi- ja avustustoimikunnassa. Olen erittäin otettu valinnastani ja aloitan uuden työn innolla.

On erittäin mielenkiintoista päästä työskentelemään virkamiehenä osana valtionhallintoa ja päästä vaikuttamaan päätösten valmisteluvaiheeseen ennen kuin poliitikot aloittavat poliittisen prosessinsa. Tuleva työni yhdistettynä uuteen voimaantulevaan nuorisolakiin on kokonaisuus, jonka parissa työskentelyä odotan malttamattomana. EU-politiikan jälkeen on äärettömän mielenkiintoista päästä työskentelemään opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalle.

Samalla olen päättänyt asettua ehdolle kuntavaaleissa Jyväskylästä Keskustan ehdokkaana. Sote- ja maakuntauudistus, sekä Jyväskylässä käynnissä olevat suurhankkeet ovat mielenkiintoisia kokonaisuuksia, joiden päätöksenteossa olisi erityisen kiehtovaa olla mukana. Me nuoret maksamme päätösten seurauksista vähintään seuraavat 60-vuotta, joten on tärkeää että myös meidän äänemme tulee esiin näitä päätöksiä tehtäessä. Talous ja työllisyys on saatava nousuun, unohtamatta myös meidän arkiliikkujien edunvalvontaa.

Tavoittelen paikkaa valtuustossa ja kaupunginhallituksessa. Uskon, että laaja poliittinen kokemukseni ja asiantuntemukseni edesauttaisivat Jyväskylän paluuta vakaalle kasvunuralle. Toivotan kaikki työtä pelkäämättömät ja uudistuksiin uskovat mukaan tiimiini tekemään Jyväskylän näkyvintä ja kuuluvinta kampanjaa. Koko kylä yhdessä Köntässä.

kontta_front1_650x818

 

Leave a Reply