Blogi

Tavoitteena eduskunta – myymällä mukeja

By 24 marraskuun, 2014 No Comments

Ensi keväällä käydään pitkään aikaan mielenkiintoisimmat eduskuntavaalit. Tavoitteeni on tulla valituksi kansanedustajaksi Keski-Suomen alueelta ja turvata Keskustalle neljä paikkaa. Helppoa se ei ole, mutta mahdollisuudet ovat hyvät ja odotan innolla tulevia kuukausia.

Aloitettuani työskentelemään MEP Paavo Väyrysen avustajana moni on tullut kyselemään, josko aion itse myydä mukeja omassa kampanjassaan. Myös paikallisen mediatalon edustajat kysyivät samaa asiaa kuten lukuisat tuttavani. Ideassa oli mielestäni oikeanlaista ”pilkettä silmäkulmassa” ja pohdittuani asiaa tein päätökseni. Aion myydä Könttä-mukeja! Moni kyselijä onkin rävähtänyt iloiseen nauruun kuullessaan vaalituotteestani.

Näin talven tullen muki tuntuu luontevalta ja sopivalta tuotteelta kerätä kampanjakassaa. Mikä sen mukavampaa kuin juoda kahvia, teetä tai vaikkapa glögiä yhdessä köntässä – Könttä-mukista. Käyttötarkoituksia voi olla toki myös muita. Mukilla voi mitata aidon oikean könttäsumman, juoda könttänä tai kilistää köntällä!

Myyn yhdessä tukiryhmäni kanssa 20 euron könttäsummaisia mukeja ympäri Keski-Suomea. Voit juoda aamukahvisi yhdessä Köntässä, olit sitten sinkku tai perheellinen!

Klassisen tyylikäs valkoinen muki on somistettu Könttä-tekstillä. Voit tilata niitä myös kotiisi klikkaamalla tätä.