Blogi

Muuramen ykköspäättäjä Mika Ilvesmäki kampanjapäälliköksi

By 4 tammikuun, 2019 6 tammikuun, 2019 No Comments

Muuramen kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki toimii kansanedustajaehdokas Joonas Köntän kampanjapäällikkönä. Hän luotsaa toista kertaa eduskuntaan ehdolla olevan Köntän vaalikampanjaa. Muuramelainen Ilvesmäki työskentelee pappina Muuramen seurakunnassa ja hänellä on pitkä kokemus erityisesti perheiden, lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä.

  • Könttä olisi uuden sukupolven kansanedustaja. Kaupunkilainen, jolla on juuret vahvasti maassa. Keski-Suomen kansainvälisin kansanedustajaehdokas, joka tuntee sekä vanhempien, että nuorten ihmisten tarpeet, Mika Ilvesmäki toteaa.

Eduskuntavaaleissa kysymys on koko maan tulevaisuudesta. Jyväskylän kaupunginvaltuutettuna toimiva Könttä on linjannut tärkeimmiksi tavoitteikseen työn, yrittäjyyden ja koulutuksen puolustamisen. Samalla huolehditaan parhaiten ilmastonmuutoksen torjumisesta.

  • Olen erittäin iloinen saadessani Mikan rautaisen osaamisen mukaan kampanjaani. Haluan huolehtia lasten ja nuorten tulevaisuudesta ja ikäihmisten turvallisesta vanhuudesta. Mika tuo valtavasti osaamista näille osa-alueille. Hänellä on myös laaja kokemus elinvoimaan ja elinkeinopolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä, Joonas Könttä sanoo.

Lisätietoja:

Joonas Könttä

0405627598

Mika Ilvesmäki

0407214842

Leave a Reply