Blogi

Könttä-kampanja starttasi

By 10 tammikuun, 2015 No Comments

Eduskuntavaaliehdokas Joonas Könttä avasi tänään 10.1.2015 eduskuntavaalikampanjansa, kun aikaa vaaleihin on tasan 99 päivää.

Jyväskyläläinen europarlamentaarikon avustaja, Venäjä-asiantuntija, YTM Joonas Könttä kampanjoi tiiminsä kanssa työn, turvallisuuden ja tulevaisuuden puolesta.

-Talous on Suomessa surkeassa tilanteessa. Se on palautettava jälleen kasvu-uralle. Tarvitsemme ihmisille töitä! Tässä nykyinen hallitus on epäonnistunut. Kansainvälinen politiikka on murrostilassa ja meidän on pyrittävä kaikin keinoin palauttamaan rauha Eurooppaan.

-Tulevaisuus on turvattava koulutuksen kautta ja meidän on pidettävä kiinni koko Suomen kattavasta kouluverkosta. Tarvitsemme myös ratkaisun sote-asioihin, jossa poliittisten irtopisteiden hakeminen on syytä unohtaa.

Kampanja-avauksen myötä Könttä käynnistää koko Keski-Suomen kattavan vaalikiertueen, jossa keskiössä on ihmisten kokoiset asiat.

-Biotalous ja esimerkkinä Metsä Groupin suunnitelmat Äänekoskelle ovat mahdollisuus koko maakunnallemme. Meidän on pidettävä huolta elämisen ja yrittämisen mahdollisuudesta Keski-Suomessa. Tätä varten tarvitsemme kattavan liikenne- ja tietoliikenneverkon, meidän on turvattava poliisi- ja ensihoitopalveluiden toimivuus ja poistettava turhaa sääntelyä.

 

Lisätietoja:

Joonas Könttä

+358 40 56 27 598

Tom Nevanpää, kampanjapäällikkö

+358 50 58 60 368

Leave a Reply