Blogi

Kampanjakuulumisia

By 23 helmikuun, 2015 No Comments

Eduskuntavaalikampanjani on lähtenyt mukavasti käyntiin ja kierrokset kohti vaalipäivää lisääntyvät tasaiseen tahtiin. Tavoitteeni kiertää jokaisessa Keski-Suomen kunnassa on jo yli puolivälin ja kalenteri on täyttynyt erinomaisesti. Kiertäminen jatkuu aina vaaliviikonloppuun saakka.

Kouluvierailut, toritapahtumat ja tupaillat ovat olleet mukavaa tekemistä. Yhteishenki Keskustan ehdokkaiden kanssa on loistava ja pyrinkin kiertämään kaikkien ehdokkaidemme kanssa pitkin kevättä. YLE:n ehdokaspaneelin suoriutumisen näkee maaliskuussa, mutta pidin paneelia asiallisena ja mukavana kokemuksena.

Jämsän torilla riittää väkeä

Jämsän torilla riittää väkeä

Uutena ehdokkaana olen luonnollisesti kohdannut kysymyksiä osaamisestani ja mahdollisuuksistani. Laaja tukiryhmäni ympäri Keski-Suomen luo hyvän pohjan kattavalle verkostolle ja siten mahdollisuuksille läpimenoon. Mukana on naisia ja miehiä, nuoria ja vanhempia, opiskelijoita ja pitkän työuran tehneitä. Henkilökohtaisissa keskusteluissa ihmisten kanssa olen vakuuttunut, että nyt kaivataan muutosta nykymenolle ja on uusien osaajien aika.

WP_20150131_006

Kampanjointi on mukavaa yhdessä tekemällä, kuva Kuhmoisista

Tämän viikon olen viimeisellä työmatkalla Brysselissä ennen vaaleja. Jään työtehtävistäni vaalitauolle 15. maaliskuuta. Vaalitauko mahdollistaa kokonaisvaltaisen omistautumisen kampanjoinnille. Tavoitteeni on olla Keskustan Keski-Suomen neljäs kansanedustaja. Nöyrällä asenteella ja kovalla jalkatyöllä tämä on täysin mahdollista.

Teemani työ, turvallisuus ja tulevaisuus kuvaavat sitä, millä Keski-Suomi nousee kukoistamaan. Työ mahdollistuu investoimalla teihin ja laajakaistaan, tekemällä työntekeminen kannattavammaksi ja suosimalla biotaloutta rikkaassa maakunnassamme. Turvallisuus on paitsi kansainvälistä vakautta, myös sitä, että hätäkeskuspalvelut tavoittavat nopeasti avun tarvitsijan aina Joutsasta Pihtiputaalle ja Hankasalmelta Keuruulle. Tulevaisuus on panostamista osaamiseemme ja sen me turvaamme huolehtimalla kattavasta kouluverkosta. Lukio ja ammatillinen koulutus on voitava käydä kotoa käsin. Tätä on työ, turvallisuus ja tulevaisuus.

Sain tutustua Äänekosken suunnitelmaan arvovaltaisessa seurassa

Sain tutustua Äänekosken suunnitelmiin arvovaltaisessa seurassa

Minä uskon vahvaan Keski-Suomen puolustamiseen ja siihen, että myös uusia osaajia kaivataan. Se on nyt lähempänä kuin koskaan, mutta siihen tarvitaan sinun apua.

Toivotankin sinut tervetulleeksi mukaan kampanjaan, sillä nyt jos koskaan on muutoksen aika.

Leave a Reply