Blogi

Jyrkkä ei Soldiers of Odinille

By 17 kesäkuun, 2016 No Comments

Keskisuomalainen uutisoi, kuinka: ”Keski-Suomen Perussuomalaiset nuoret ovat osa lauantaina (Jyväskylän) Lounaispuistossa järjestettävää Suomi – Yhteinen asiamme –tapahtumaa.”

En tiedä onko Keski-Suomen PS-nuorilta pettänyt tilannetaju pahan kerran, vai ovatko he tietoisesti läsnäolollaan tukemassa muukalaisvastaista Soldiers of Odinia ja sen toimintaa?

Ainakaan Keski-Suomen PS-nuorten puheenjohtaja Teemu Torssonen ei ole lausuntonsa perusteella miettinyt asiaa kahteen kertaan. Todennäköisesti hän ei ole miettinyt ollenkaan.

Hänen mukaansa ”- – odineilla on ollut sellainen omanlaisensa mediahuomio – -” ja että perussuomalaisten osallistuminen tapahtumaan ”- – ei ole tuen osoitus toisten toimijoiden agendalle tai olemassaololle.”

En tiedä onko Torssonen ajatellut lainkaan mitä puhuu, sillä yleensä niin on miltä näyttää. Tämä ”omanlaisensa mediahuomio” käsittää muukalaisvihamielistä puhetta ja pahoinpitelyjä. Odinin johtajia on tuomittu rikoksista ja se on niin ikään kehottanut väkivaltaan muita ihmisiä kohtaan.

Arvoisat Keski-Suomen PS-nuoret, tämäkö on teidän mielestänne ”omanlaista mediahuomiota”? Tämäkö on se porukka, jonka kanssa haluatte osallistua oman toimintanne esittelyyn?

Vetoan Keski-Suomen PS-nuoriin. Älkää olko tällaisessa toiminnassa mukana.

Leave a Reply