TYÖ JA KOULUTUS

Suunnittelemme uutta kohti eduskuntavaaleja 2019 – palaathan pian!

Ilman koulutusta ja työtä emme pärjääHaluan palauttaa koulutusasioissa vallan valtuustolle koulutuskuntayhtymältä. Koulutukseen sijoittamiemme eurojen on näyttävä nykyistä paremmin opetuksen laadussa, opettajien palkoissa ja pienempinä luokkakokoina.

Työmahdollisuuksia edistäisin edullisia toimitiloja lisäämällä ja suosimalla henkilökohtaista työllisyysneuvontaa.

TALOUS

Suunnittelemme uutta kohti eduskuntavaaleja 2019 – palaathan pian!

Jyväskylän on kyettävä houkuttelemaan investointeja jatkossakinKankaan ja Hippoksen kehittäminen ovat hyviä hankkeita, kun valvotaan tarkasti veroeurojen käyttöä.

Lähtökohtaisesti en kiristäisi veroja, vaan etsin tuloja lisäämällä kaupunkimme houkuttelevuutta uusille yrityksille ja asukkaille. Ratapihan kaventamisessa ja uudessa kaavoittamisessa on isoja mahdollisuuksia. Kasvava talous luo työtä meille kaikille.

HYVINVOINTI

Suunnittelemme uutta kohti eduskuntavaaleja 2019 – palaathan pian!

Terveys on kaiken a ja oHaluan edistää monipuolista kulttuuritarjontaa ja liikuntapalveluita kaikille kuntalaisille. On kaupungin velvollisuus huolehtia, etteivät opiskelijat, perheelliset ja eläkeläiset joudu suurhankkeiden maksajiksi.

Esimerkiksi Hippos-hanke on toteutettava siten, etteivät käyttömaksut jatkuvasti nouse. Matalan kynnyksen liikunta- ja kulttuuripalveluita tuen kaikille kuntalaisille.